Petsafe draadloos Omheiningssysteem

324.95

Draadloze omheining voor de hond met een diameter van 55 meter. De enige oplossing waar uw hond niet onderdoor kan graven, doorheen kan bijten of overheen kan springen.

SKU: 0729849106413 Category:

Description

Petsafe draadloos omheiningssysteem.
Deze wireless fence is een draadloos omheiningssysteem inclusief 1 halsband met ontvanger. Dit eenvoudig omheiningssysteem creƫert een cirkelvormige terreingrens. De maximale straal is 27,5 meter (doorsnede 55meter). Om het gebied van de hond te vergroten kunt u een extra zender aangeschaffen met overlappende grenslijnen van 2 meter. Dit product heeft 3 jaar garantie.

De mininimale straal is 1,50 meter en is geschikt voor honden vanaf 3,6 kg. Op dit systeem kunnen een onbeperkt aantal honden worden aangsloten. Er moet dan welk voor elk dier een aparte ontvangerhalsband aangeschaft worden.

Belangrijkste kenmerken

Geschikt voor honden vanaf 3,6 kg en is volledig draagbaar, dit betekend dat u geen draad hoeft in te graven. Met het Petsafe draadloos omheiningssysteem kan uw huisdier vrij rondlopen binnen het opgezette grensgebied, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken. Het systeem m